fbpx
 

Ostetaan Autoja Autoliike Oy

Yhteydenottolomake

   
   
  Osto yhteystiedot

  040 4444 800 (ma-su 8-20)
  [email protected]

  Tapaamiset aina sovittuna aikana
  Sovi esittelyaika

  Myynti yhteystiedot

  040 4444 800 (ma-pe 10-18)
  [email protected]

  Tapaamiset aina sovittuna aikana
  Sovi esittelyaika

  Ostetaan Autoja Autoliike Oy

  Tikkurilantie 98
  01510 Vantaa

  Myyntiapu yhteystiedot

  OstetaanAutoja.fi on Ostetaan Autoja Autoliike Oy:n nettisivujen osoite ja samalla markkinointinimi. Yritys on toiminut vuodesta 2011 alkaen. Päätoimiala on käytettyjen autojen osto ja myynti. Yrityksen toimialueena on koko Suomi. 

  Ostettava auto haetaan tarvittaessa nopeasti mistä vain. Jos olet etsimässä turvallista ja luotettavaa osapuolta autokaupalle, valintasi on OstetaanAutoja.fi.

  Järkevän kulurakenteen ja kohtuullisten katetavoitteiden ansiosta pystymme tarjoamaan autostanne enemmän kuin muut. Ostohintojemme ja myyntihintojemme erotus on siis pienempi kuin kilpailijoilla. Myymme autoja pienemmällä katteella ja nopeammalla kiertonopeudella.

  Työntekijöillämme on pitkä kokemus autoalalta. Joka kuukausi myydyistä/välitetyistä keskimäärin yli 100:sta autosta joka neljäs menee kanta-asiakkaille. Yrityksellä on noin 20.000 innokasta seuraajaa Facebookissa. https://www.facebook.com/OstetaanAutojaAutoliikeOy

  Ostamme autoja sekä yksityishenkilöiltä että muilta autoliikkeiltä. Lisäksi tarjoamme Myyntiapu-palvelua, jonka avulla asiakas saa autostaan koko myyntihinnan, ja autoliikkeen palkkio on vain 295 €.

  Osa meille tarjotuista autoista välitetään muille autoliikkeille, jolloin palkkiomme on 300-500 € + alv. Palkkion koko riippuu välitettävän auton hintaluokasta. Klikkaamalla alla näkyviä linkkejä löydät lisää tietoa palveluistamme.

  Ostamme autoja 2010 – 2020
  Maksu heti, myös velan lunastus

  Kaikki merkit kiinnostavat
  Noutopalvelu koko Suomesta