fbpx

Auto rahaksi nopeasti

Maksu heti tilillesi. Myös loppuvelan lunastus, vaihto halvempaan ja noutopalvelu. [email protected] Voit kysyä arviota myös soittamalla: 040 4444 800 ma-su 8-20.

TARJOUSLOMAKE

Ilmainen tarjous ilman sitoumuksia

 

OSTETAAN AUTOJA KÄTEISELLÄ

Haluatko myydä autosi nopeasti ja turvallisesti? Ostetaan Autoja Autoliike Oy ostaa henkilöautoja sekä pakettiautoja vm. 2010-2020 koko Suomen alueelta ympäri vuoden ma-su klo 8-20. Voit soittaa numeroon 040 4444 800 tai täyttää tarjouslomakkeen. Otamme Sinuun yhteyttä nopeasti. Voimme ostaa myös hieman vanhempia yksilöitä, jos ne ovat tavallista vähemmän ajettuja.

AUTOJEN NOUTOPALVELU

Nopea noutopalvelu koko Suomesta. Tarvittaessa haemme ostettavan auton lähes mistä tahansa. Yleensä joku työntekijöistämme pääsee heti samantien lähtemään autonhakuun.

AUTON LOPPUVELAN LUNASTUS

Jos autossa on loppuvelkaa, niin voimme maksaa sen, jos velka on korkeintaan yhtä suuri kuin ostohintamme. Jos velka on ostohintaa suurempi, niin pystymme useimmissa tapauksissa auttaa myös silloin.

AUTON VAIHTO HALVEMPAAN

Meillä onnistuu myös auton vaihto halvempaan, kalliimpaan tai samanhintaiseen. Jos olet saamassa meiltä välirahaa, niin se näkyy tililläsi heti. Olemme asiakkaana kaikissa suurimmissa suomalaisissa pankeissa. Voimme vaihtaa myös yhden auton kahteen autoon – tai toisinpäin.

AUTOJEN VÄLITYS / MYYNTIAPU

Jos tarjoamasi auto on kiinnostava, mutta emme jostakin syystä pääse heti sopimukseen hinnasta, niin voimme tarjota vaihtoehtona Myyntiapu-palvelua, jossa myyjä saa koko autosta käyttäjältä tulevan kauppahinnan. Myyntiapu-sopimuksessa autoliikkeen palkkio on vain 295 € sisältäen kaiken.

OSTETAAN AUTOJA KOKO SUOMESTA

Kannattaa tarjota autoa, jos asut jollakin alla luetelluista paikkakunnista tai sen läheisyydessä.

Espoo
Helsinki
Vantaa
Kauniainen
Tuusula

Porvoo
Loviisa
Lohja
Nurmijärvi
Kirkkonummi

Siuntio
Inkoo
Kerava
Järvenpää
Hyvinkää

Mäntsälä
Vihti
Karkkila
Raasepori
Hanko

Salo
Turku
Pori
Rauma
Sastamala

Lahti
Kotka
Kouvola
Imatra
Lappeenranta

Riihimäki
Forssa
Hämeenlinna
Tampere
Seinäjoki

Vaasa
Kuopio
Mikkeli
Joensuu
Savonlinna

Oulu
Kokkola
Ylivieska
Jyväskylä
Jämsä

Kemi
Tornio
Kajaani
Rovaniemi
Maarianhamina

Ostamme autoja 2010 – 2020
Noutopalvelu koko Suomesta
Kaikki automerkit kiinnostavat

HALUATKO MYYDÄ AUTOSI TÄNÄÄN?

Myös velan lunastus

 

Soita ma-su klo 8-20

Puh. 040 4444 800