fbpx
 

Myyntiapu (295 €)

Autoliike

hoitaa markkinoinnin
konsultoi myynnissä
avustaa rahoituksessa
ostaa tarjottavan vaihdokin
järjestää autolle kuljetuksen
toimittaa tarvittavat kauppakirjat
tarjoaa puhelinpalvelun ma-su 8-20

Auton myynti nopeasti

Myyjä

lähettää auton kuvat
päättää hintapyynnin
saa koko kauppahinnan
saa autolle laajan näkyvyyden
voi ajaa autolla myynnin ajan
maksaa palvelusta 295 €
saa 1000-3000 € paremman hinnan

Autoliike hoitaa markkinoinnin ja on mukana kaupan järjestämisessä. Näin auton myynti nopeasti on monta kertaa todennäköisempää. Auto on myyjän käytössä, ja hän esittelee sen itse.

Myyjän tarvitsee vain täyttää auton tarjouslomake ja lähettää kuvat autosta sähköpostiin [email protected]. Autoliikkeen palkkio on 295 €, jonka asiakas maksaa palvelun alussa. Sopimuksessa ei ole piilokuluja/sitoumuksia. Maksa palkkio.

Sopimus on voimassa 1-14 vrk. Se ei velvoita asiakasta millään tavalla Autoliikkeen suuntaan. Oikein hinnoitellussa autossa myyntiaika on keskimäärin 5-7 päivää. Usein autot myydään jo 2-3 päivässä. Ostetaan Autoja Autoliike Oy myy/välittää yli 100 autoa kuukaudessa. Noin 25 % menee kanta-asiakkaille.

Autoliike tekee myynti-ilmoituksen, joka näkyy Autoliikkeen omilla sivuilla sekä kaikilla suurimmilla autojen myyntisivustoilla. Autoliike voi ostaa tarjottavan vaihtoauton sekä avustaa rahoituksen ja kuljetuksen järjestämisessä. Jos olet valmis myymään autosi halvemmalla, niin Autoliike voi myös ostaa sen heti.

Myyntiapu 295 €

Paras hinta autostasi
Myyntiaika keskimäärin 5-7 vrk
Apuna autoliikkeen myyntivaltit
Paras näkyvyys auton myynnissä

Tee sopimus

Täytä tarjouslomake tästä
Lähetä kuvat sähköpostilla
Maksa palkkio (295 €)
Liike aloittaa Myyntiapu-palvelun

Asiakkaamme suosittelevat

“Hyviä autoja”

“Meidän perheeseen on ostettu Ostetaan Autoja Autoliike Oy:stä yhteensä neljä autoa (mm. NGV-688 ja HYP-224). Olemme olleet tyytyväisiä sekä autoihin että palveluun.”
Teija Aistola

”Joustava palvelu”

“Ostamani Mercedes-Benz GKU-896 vastasi kuvausta. Myyjä tuli hakemaan lentokentältä ilta-aikaan. Se oli hyvää ja joustavaa palvelua kaukaa tulevaa ostajaa kohtaan.”
-Jukka Sahi

”Ammattitaitoinen”

“Erittäin ammattimainen neuvonta ja hyvä palvelu. Myynti oli tehokasta, ja rahat tulivat tilille nopeasti. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen muillekin. (MLG-133)”
-Marjo Pulkkinen

Katso lisää asiakkaiden suosituksia

Myyntiapu-palvelun maksaminen

Myyntiapu-palvelu

295 

Myyntiapu: Auto on asiakkaalla ja liike hoitaa markkinoinnin
Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).
Verkkokaupan ehdot

Tuotetunnus (SKU): MAPU Osasto:
Kuvaus

Auton Myyntiapu-palvelu

Myyntiapu-sopimuksella autoliike hoitaa markkinoinnin ja on mukana kaupan järjestämisessä. Näin auton myynti nopeasti on monta kertaa todennäköisempää. Auto on sopimuksen ajan myyjän käytössä, ja hän esittelee auton itse. Sopimus on voimassa 1-14 vrk.