fbpx
 

Myyntiapu-sopimus

Autoliike

hoitaa markkinoinnin
konsultoi myynnissä
avustaa rahoituksessa
ostaa tarjottavan vaihdokin
järjestää autolle kuljetuksen
toimittaa tarvittavat kauppakirjat
tarjoaa puhelinpalvelun ma-su 8-20

Nopeuta autosi myyntiä

Myyjä

lähettää auton kuvat
päättää hintapyynnin
saa koko kauppasumman
saa autolle laajan näkyvyyden
voi ajaa autolla myynnin ajan
maksaa koko palvelusta vain 295 €
saa 1000-3000 € paremman hinnan

Myyntiapu-sopimuksella autoliike hoitaa markkinoinnin ja on mukana kaupan järjestämisessä. Näin auton myynti nopeasti on monta kertaa todennäköisempää. Auto on sopimuksen ajan myyjän käytössä, ja hän esittelee auton itse.

Myyjän tarvitsee vain täyttää auton tarjouslomake ja lähettää kuvat autosta sähköpostiin [email protected]. Autoliikkeen palkkio on vain 295 €, jonka asiakas maksaa palvelun alussa. Sopimuksessa ei ole piilokuluja/sitoumuksia. Tilaa lasku.

Myyntiapu-sopimus on voimassa 1-14 vuorokautta. Sopimus ei velvoita asiakasta millään tavalla autoliikkeen suuntaan. Oikein hinnoitellussa autossa myyntiaika on keskimäärin 5-7 päivää. Usein autot menevät kaupaksi jo 2-3 päivässä.

Autoliike tekee myytävästä autosta myynti-ilmoituksen, joka näkyy autoliikkeen omilla sivuilla sekä kaikilla suurimmilla autojen myyntisivustoilla. Autoliike voi ostaa tarjottavan vaihtoauton sekä avustaa rahoituksen ja kuljetuksen järjestämisessä.

Miksi Myyntiapu?

Paras hinta autostasi
Myyntiaika keskimäärin 5-7 vrk
Apuna autoliikkeen myyntivaltit
Paras näkyvyys auton myynnissä

Tee Myyntiapu-sopimus

Täytä tarjouslomake tästä
Lähetä kuvat sähköpostilla
Tilaa lasku palkkiosta (295€)
Liike aloittaa Myyntiapu-palvelun

Asiakkaamme suosittelevat

“Hyviä autoja”

“Meidän perheeseen on ostettu Ostetaan Autoja Autoliike Oy:stä yhteensä neljä autoa (mm. NGV-688 ja HYP-224). Olemme olleet tyytyväisiä sekä autoihin että palveluun.”
Teija Aistola

”Joustava palvelu”

“Ostamani Mercedes-Benz GKU-896 vastasi kuvausta. Myyjä tuli hakemaan lentokentältä ilta-aikaan. Se oli hyvää ja joustavaa palvelua kaukaa tulevaa ostajaa kohtaan.”
-Jukka Sahi

”Ammattitaitoinen”

“Erittäin ammattimainen neuvonta ja hyvä palvelu. Myynti oli tehokasta, ja rahat tulivat tilille nopeasti. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen muillekin. (MLG-133)”
-Marjo Pulkkinen