fbpx

Referenssit

Ostetaan Autoja

Jukka Sahi / GKU-896: “Ostamani Mercedes-Benz vastasi kuvausta. Myyjä tuli hakemaan lentokentältä ilta-aikaan. Se oli hyvää ja joustavaa palvelua kaukaa tulevaa ostajaa kohtaan. Kokemukseni perusteella voin antaa suositukseni tälle autoliikkeelle.”

Susanna Kinnarinen / OAY-133: ”Otin yhteyttä OstetaanAutoja.fi -liikkeeseen, ja kauppa tapahtui nopeasti. Olen tyytyväinen saamaani hintaan. Palvelu oli joustavaa, ammattitaitoista ja ystävällistä. Suosittelen muillekkin. Helposti lähestyttävä myyjä ja yritys.”

Teija Aistola / mm. NGV-688 ja HYP-224: “Meidän perheeseen on ostettu OstetaanAutoja.fi -liikkeestä yhteensä neljä autoa. Olemme olleet tyytyväisiä sekä autoihin että palveluun.”

Jani Koponen / HHZ-468: ”Erittäin asiallista palvelua. OstetaanAutoja.fi -liike antoi parhaan tarjouksen. Todella mukava paikka. Tulen uudelleenkin käymään joko myynnin tai ostamisen merkeissä.”

Jussi Yrttiaho / FHH-467: “Sain ammattitaitoista ja ripeää palvelua. Autoni oli OstetaanAutoja.fi -liikkeessä myynnissä, ja se meni käytännössä heti. Kaikki toimi kuten oli sovittu. Suosittelen!”

”Olemme ostaneet tältä kauppiaalta vuosien mittaan useita autoja. Sopiva auto on taas haussa ja se ostetaan täältä. Kiitosta saavat edulliset hinnat ja hyvä palvelu.”
– Ilkka Saarisalo

Kerro kokemuksesi julkaistavaksi rekisterinumeron kanssa