fbpx

Vinkkipalkkiot

Ostetaan Autoja Autoliike Oy maksaa palkkioina 5-1000 euroa monenlaisista tiedoista

50-500 € = palkkio, joka maksetaan sivustomme tai liiketoimintamme kehitysehdotuksen toteuttamiseen johtaneesta vinkistä.
30 € = palkkio vinkistä, joka johtaa Myyntiapu-sopimukseen. Jos tuttavasi kertoo tarjouslomakkeella, että olet suositellut 295 euron hintaista Myyntiapu-palvelua ja vinkki johtaa Myyntiapu-sopimukseen, niin maksamme Sinulle 30 €.
50-100 € = palkkio vinkistä, joka johtaa auton vm. 2010-2020 ostoon Ostetaan Autoja Autoliike Oy:lle. Jos tuttavasi kertoo tarjouslomakkeella, että hän on saanut vinkin auton tarjoamiseen Sinulta, ja kauppa toteutuu, niin maksamme Sinulle 50-100 €. Palkkion suuruus määräytyy mm. auton hintaluokan mukaan. Erittäin hyvästä ostosta voimme maksaa enemmän. Kannattaa jakaa Tarjouslomaketta tutuille ja neuvoa heitä tarjoamaan autojaan + kertomaan terveisiä Sinulta.
50-100 € maksetaan yhteydenottolomakkeella tulleesta vinkistä, jossa kerrotaan jossain tavallista edullisempaan hintaan myytävänä olevasta autosta vm. 2010-2020, ja tämä vinkki johtaa auton ostamiseen.
100 € = palkkio, joka maksetaan joka kuukauden ensimmäisellä viikolla yhdelle edellisen kuukauden aikana omakohtaisen kokemuksensa Ostetaan Autoja Autoliike Oy:stä Referenssit-sivun lomakkeella kertoneelle. Kokemuksen pitää kuvata toteutunutta auton ostoa tai myyntiä Ostetaan Autoja Autoliike Oy:ssä aikavälillä 2011-2019 ja autosta tarvitaan myös rekisteritunnus. Palkkiot ovat veronalaista tuloa.
5-20 € = palkkio vinkistä, joka johtaa kirjoitusvirheen tai muun virheen korjaamiseen sivuiltamme tai jostakin autojen myynti-ilmoituksestamme.
500-1000 € = palkkio henkilölle, jonka vihjeen ansiosta saamme palkattua uuden työntekijän