AUTOMYYJÄ / PUHELINMYYJÄ

Palkkaamme kaksi automyynnin ja/tai puhelinmyynnin todellista huippuammattilaista, joilla on usean vuoden tuore työkokemus alalta. HUOM! Mahdollisuus etätyöhön missä tahansa Suomessa (esim. kotona) tai liikkeen tiloissa Kehä 3:lla.

Oletko nuorekas ja työtä pelkäämätön myyntityön aito ja kokenut osaaja? Oma-aloitteiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä tarvitaan juuri nyt toimintaansa kasvattavassa autoliikkeessä. Etsimämme henkilön on oltava hyvä töiden organisoija, joka hahmottaa kokonaisuudet sekä osaa ehdottaa tarvittavia toimenpiteitä.

Kyseessä on suurimmalta osaltaan puhelimitse ja osin sähköpostilla hoidettava työ. Yksityishenkilöt tarjoavat Ostetaan Autoja Autoliike Oy:lle päivittäin ostettavaksi keskimäärin 20-30 autoa. Se tarkoittaa 600-900 potentiaalista ostoa joka kuukausi. Suuri osa tarjottavista autoista on sellaisia, joita liike ei voi ostaa asiakkaan haluamalla hinnalla. Näissä tapauksissa tarjotaan Sopimusmyyntiä tai Myyntiapu-palvelua. Katso tästä linkistä kohdat 4 ja 5 (+ jatkolinkki)

Työntekijän tehtävä on tarjota em. sopimuksia ja palveluita. Hän lähettää asiakkaille laskut ja tekee myynti-ilmoitukset autoista. Jokaisesta maksetusta laskusta ja tehdystä ilmoituksesta työntekijä saa 80 €. Viidestä tehdystä sopimuksesta + ilmoituksesta maksetaan työntekijälle 400 €. Jos arkipäivisin eli keskimäärin 20 päivän aikana kuukaudessa työntekijä on tehnyt 100 sopimusta, niin hänen palkkansa on 8000 euroa. Äärimmäisen ahkera pystyy jopa tuplaamaan em. palkan.

Työaika on ma-pe klo 9-17. Työtä on todella paljon ja koko ajan. Työtehtävissä huolellisuus on erittäin tärkeää ja pieni joustavuus työajoissa saattaa olla välillä eduksi.

Odotamme Sinulta:
– Puhtaita luottotietoja
– Täsmällisyyttä ja tarkkuutta
– Vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä
– Työtehtävien hyvää organisointikykyä

– Loistavia sosiaalisia vuorovaikutustaitoja
– Positiivista ja innostunutta elämänasennetta
– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tiimityöhön
– Erinomaista suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa
– Vuosien tuoretta kokemusta puhelimitse tehtävästä myyntityöstä

Kerro miksi juuri Sinä olisit paras henkilö tähän tehtävään. Liitä mukaan kellonaika, milloin Sinut tavoittaa puhelimella parhaiten. Soitamme hakijoille heille sopivaan aikaan. Työ voi alkaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan. Tiedustelut ja hakemukset työpaikasta vain sähköpostilla: osto@ostetaanautoja.fi

PUHELINPÄIVYSTYS KLO 8-20

Ostotoimisto palvelee Teitä joustavasti lähes vuoden jokaisena päivänä. Autojen myynti tapahtuu pääasiassa ma-pe klo 9-17.Toivomme, että voitte soittaa ainakin 1-2 tuntia etukäteen ja sopia tapaamisen. Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat!

Ystävällisin terveisin,

OstetaanAutoja.fi
Ostetaan Autoja Autoliike Oy
Ostopuhelin: 040 4444 800 (Ma-Su)

Vaihtoautojamme voitte katsoa tästä linkistä.

Klikkaamalla tästä näette lisätietoa yrityksestä.