Vaihtoehtona Myyntiapu-sopimus 295 € – Autosta saatava koko kauppahinta myyjälle

Katso vaihtoehdot: (1) Osto heti (2) Vaihto (3) Myyntitili (4) Sopimusmyynti (5) Myyntiapu
Myyntiapu-sopimuksessa auto on myynnin ajan asiakkaalla. Myyjä saa päättää auton hinnan itse. Jos autoliike ostaa auton ensin ja myy sen omanaan, niin normaalisti katetta tarvitaan 1000 – 3000 € hintaluokasta riippuen. Myyntiapu-sopimuksella autoliike saa vain 295 €, jonka asiakas maksaa palvelun alussa. Mitään muita kuluja ei ole. Kun autoliike on mukana kaupan järjestämisessä, auton myynti nopeasti on vähintään 10 kertaa todennäköisempää kuin silloin, jos yksityinen yrittää myydä autoa yksin. Sopimus ei velvoita asiakasta millään tavalla autoliikkeen suuntaan.

Myyntiapu-sopimus on voimassa 1-14 vrk. Oikein hinnoitellussa autossa keskimääräinen myyntiaika on 5-7 päivää. Usein autot menevät kaupaksi jo 2-3 päivässä. Ilmoitus näkyy autoliikkeen omilla sivuilla sekä suurimmilla autojen myyntisivustoilla. Liike voi ottaa auton kuvat ilmoitukseen mahdollisesta asiakkaan omasta ilmoituksesta. Auton kuvaaminen liikkeen toimesta maksaa 30 euroa. Asiakas voi myös lähettää omat kuvat autosta joko kuvaviesteinä numeroon 040 4444 800 tai sähköpostiin: osto@ostetaanautoja.fi

Myynti-ilmoituksessa lukee auton esittelytekstin lisäksi näin:
Tässä autossa on Myyntiapu-sopimus. Auto on myynnin ajan omistajalla/haltijalla, ja hän hoitaa esittelyn itse. Autoliike auttaa tarvittaessa kaikissa kauppaan liittyvissä tilanteissa. Liike hoitaa auton markkinoinnin, ostaa vaihdossa tarjottavan auton itselleen erillisellä kaupalla ja avustaa rahoituksen järjestämisessä. Koko autosta saatava kauppahinta maksetaan omistajalle/haltijalle. Vain mahdollinen velka maksetaan rahoitusyhtiöön, ja autoliike auttaa tässäkin.

Myös auton kuljetus järjestyy pientä korvausta vastaan vaikka toiselle puolelle Suomea. Liikkeen puhelinpäivystys toimii Ma-Su klo 8-20 numerossa 040 4444 800. Auton ostaja sekä myyjä voivat soittaa kaikissa autokaupan hoitamiseen liittyvissä asioissa.

Myyntiapu-sopimuksen etuja:
– avustaminen auton hinnoittelussa
– ammattilaisen tekemä myynti-ilmoitus
– avustaminen rahoituksen järjestämisessä

– vaihtomahdollisuus (liike ostaa vaihdokin)
– konsultointi kaikissa kauppaan liittyvissä asioissa
– ilmoituksen näkyvyys kaikilla suurimmilla autojen myynti-sivustoilla
– kuljetuspalvelu lähes mihin vain Suomessa tarvittaessa (20 – 150 €, jonka maksaa ostaja)

Lisäksi autoliike-status ilmoituksessa madaltaa usein ihmisten kynnystä ottaa yhteyttä. Monet ostajat selaavat vain liikkeiden ilmoituksia. OstetaanAutoja.fi -palvelulla on Facebookissa yli 14 000 innokasta seuraajaa, joka on viidenneksi suurin määrä verrattuna kaikkiin autoliikkeisiin Suomessa.

Voit täyttää lomakkeen alla näkyvän linkin kohdassa 1 ja mainita, että olet kiinnostunut Myyntiapu-sopimuksesta.

Lue linkistä ostosta heti ja muista vaihtoehdoista

Myyntiapu-sopimuksella ollut Golf myytiin hetkessä

Mitsubishistä tehtiin kaupat Myyntiapu-sopimuksella

Myyntiapu-sopimus yhdisti Mazdan myyjän ja ostajan

Volvo sai uuden kodin Myyntiapu-sopimuksen kautta

Toyota vaihtoi omistajaa Myyntiapu-sopimuksella 8 päivässä

Twingon myyjä sai Myyntiapu-sopimuksella 1500 euroa paremman hinnan

25 000 euron Mercedes-Benz Vito sai uuden kodin Myyntiapu-sopimuksella