fbpx

AUTOMYYNTI

Soita ja sovi esittelyaika Puh. 040 4444 800
Ma-Pe klo 10-18. Sähköposti: [email protected]

TILAA AUTO LIIKKEESTÄ

Yksityishenkilöt tarjoavat Ostetaan Autoja Autoliike Oy:lle ostettavaksi joka kuukausi lähes tuhat autoa. Tällä sivulla näkyy vain osa nyt tarjolla olevista yksilöistä. Jos tiedät melko tarkasti, että millaisen auton haluat, voit olla yhteydessä henkilökuntaamme joko soittamalla tai sähköpostilla.

Kerrot vain millaisilla kriteereillä olevan auton haluat. Myyjämme ovat Sinuun yhteydessä heti, kun kuvauksesi mukaista ajoneuvoa tarjotaan. Voit lähettää myös yhteydenottolomakkeen

AUTON VARAAMINEN

Ostetaan Autoja Autoliike Oy:n omistaman auton voi varata maksamalla varausmaksun korkeintaan viideksi vuorokaudeksi. Varmista myyjältä ennen varausmaksun suorittamista, että autoa ei ole jo varattu toiselle. Jos haluat lisätietoja, niin voit lähettää yhteydenottolomakkeen. Puhelinpäivystys palvelee ma-su klo 8-20 numerossa 040-4444800. HUOM! Jos auton omistaa autoliikkeen asiakas, niin silloin kaikista maksuista sovitaan suoraan asiakkaan kanssa. Varaa auto tästä

AUTOJA KOKO SUOMESTA

Ostetaan Autoja Autoliike Oy toimii yhteistyössä useiden satojen autoliikkeiden kanssa koko Suomen alueella. Voimme tarkistaa myös yhteistyökumppaneiltamme, että löytyykö heiltä etsimäsi kaltaista autoa.

Voimme yleensä järjestää auton asiakkaillemme huomattavasti edullisemmin verrattuna siihen, että asiakas itse kysyisi jotakin tiettyä autoa yhteistyökumppaniltamme.

Myös kanssamme yhteistyössä olevilla autoliikkeillä on aina sellaisiakin autoja, jotka eivät ole vielä netissä. Autot ovat joko juuri tulleita, tai niiden toimitusaika on sovittu vasta äskettäin.

AUTOJEN KULJETUS

Ei haittaa, vaikka haluamasi auto olisi toisella puolella Suomea. Voimme järjestää autoille kuljetuksen nopeasti omakustannehintaan melkein minne tahansa.

AUTON VAIHTAMINEN

Jos haluat vaihtaa oman autosi, niin voimme ottaa sen omiin autoihimme vaihdossa. Jos ostat kauttamme jonkun muun omistaman auton, niin voimme ostaa autosi erillisellä kaupalla. Jos autosi ei jostain syystä ole omaan autovalikoimaamme sopiva, niin ohjaamme Sinut jollekin yhteistyökumppanillemme.

AUTON RAHOITUS

Myös rahoitukset järjestyvät useimmille ostajille. Osamaksun vaatimuksena ovat yleensä puhtaat luottotiedot, vakituinen työpaikka sekä vuosia jatkunut asuminen Suomessa. Ole siis rohkeasti yhteydessä vaikka heti!

Kuluttajariitatilanteissa voit ottaa yhteyttä maistraatin kuluttajaoikeusneuvontaan.

Kauppahinnan tai käsirahan maksaminen

Suosittelemme verkkopankin käyttämistä. Se on turvallisin ja luotettavin tapa hoitaa maksusuoritus. Muistathan autoa hakiessasi ottaa mukaan käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, jotta voit suorittaa tilisiirron. Maksamalla koko kauppahinnan tai koko käsirahan saat ajoneuvon käyttöösi heti.

Kun tilisiirto tehdään saman pankin tililtä kuin omamme, tapahtuma näkyy välittömästi. Yrityksemme pankkiyhteydet ovat Nordeassa, Osuuspankissa ja Danskessa. Omistusoikeus ajoneuvoon annetaan, kun koko kauppahinta on maksettu.

Varausmaksun maksaminen

Ostetaan Autoja Autoliike Oy:n omistaman auton varausmaksun voi maksaa korkeintaan viideksi vuorokaudeksi. Varmista myyjältä ennen varausmaksun suorittamista, että autoa ei ole jo varattu toiselle. Jos haluat lisätietoja, niin voit lähettää yhteydenottolomakkeen. Puhelinpäivystys palvelee ma-su klo 8-20 numerossa 040-4444800. HUOM! Jos auton omistaa autoliikkeen asiakas, niin silloin kaikista maksuista sovitaan suoraan asiakkaan kanssa.

Valitse alla olevasta valikosta varausaika (1-5 vrk) ja lisää varausmaksu ostoskoriin. Täytä pyydetyt kohdat ja suorita maksu ohjeiden mukaan. Varausmaksun voi käyttää myös toisen auton kauppahinnan osasuorituksena kuukauden sisällä.

Varausmaksu

100 500 

Varausmaksulla voit varata auton korkeintaan viideksi vuorokaudeksi.
Varausmaksu vähennetään kauppahinnasta.
Verkkokaupan ehdot

Tyhjennä
Tuotetunnus (SKU): VARM Osasto:
Kuvaus

Varausmaksu

Varausmaksulla asiakas voi varata auton ostettavaksi itselle korkeintaan viideksi vuorokaudeksi. Varausmaksu vähennetään kauppahinnasta. Jos kauppa ei toteudu, niin varausmaksua ei palauteta.

Varausmaksun voi käyttää myös toisen auton kauppahinnan osasuorituksena kuukauden sisällä.