fbpx

AUTOMYYNTI

Soita ja sovi esittelyaika Puh. 050 503 1300
Ma-Pe klo 10-18. Sähköposti: [email protected]

TILAA AUTO LIIKKEESTÄ

Yksityishenkilöt tarjoavat Ostetaan Autoja Autoliike Oy:lle ostettavaksi joka kuukausi lähes tuhat autoa. Tällä sivulla näkyy vain osa nyt tarjolla olevista yksilöistä. Jos tiedät melko tarkasti, että millaisen auton haluat, voit olla yhteydessä henkilökuntaamme joko soittamalla tai sähköpostilla.

Kerrot vain millaisilla kriteereillä olevan auton haluat. Myyjämme ovat Sinuun yhteydessä heti, kun kuvauksesi mukaista ajoneuvoa tarjotaan. Voit lähettää myös yhteydenottolomakkeen

AUTOJA KOKO SUOMESTA

Ostetaan Autoja Autoliike Oy toimii yhteistyössä useiden satojen autoliikkeiden kanssa koko Suomen alueella. Voimme tarkistaa myös yhteistyökumppaneiltamme, että löytyykö heiltä etsimäsi kaltaista autoa.

Voimme yleensä järjestää auton asiakkaillemme huomattavasti edullisemmin verrattuna siihen, että asiakas itse kysyisi jotakin tiettyä autoa yhteistyökumppaniltamme.

Myös kanssamme yhteistyössä olevilla autoliikkeillä on aina sellaisiakin autoja, jotka eivät ole vielä netissä. Autot ovat joko juuri tulleita, tai niiden toimitusaika on sovittu vasta äskettäin.

AUTOJEN KULJETUS

Ei haittaa, vaikka haluamasi auto olisi toisella puolella Suomea. Voimme järjestää autoille kuljetuksen nopeasti omakustannehintaan melkein minne tahansa.

AUTON VAIHTAMINEN

Jos haluat vaihtaa oman autosi, niin voimme ottaa sen omiin autoihimme vaihdossa. Jos ostat kauttamme jonkun muun omistaman auton, niin voimme ostaa autosi erillisellä kaupalla. Jos autosi ei jostain syystä ole omaan autovalikoimaamme sopiva, niin ohjaamme Sinut jollekin yhteistyökumppanillemme.

AUTON RAHOITUS

Myös rahoitukset järjestyvät useimmille ostajille. Osamaksun vaatimuksena ovat yleensä puhtaat luottotiedot, vakituinen työpaikka sekä vuosia jatkunut asuminen Suomessa. Ole siis rohkeasti yhteydessä vaikka heti!

Kuluttajariitatilanteissa voit ottaa yhteyttä maistraatin kuluttajaoikeusneuvontaan.